vrijdag 21 september 2007

Interactief Leerplatform Internetmarketing

Internetmarketing wordt alsmaar belangrijker binnen de globale marketing mix. Door de doorbraak van de Content Management systems moet de webeditor zich steeds minder bezighouden met het technische aspect van een website. Hij kan zich concentreren op wat belangrijk is: de site onderhouden en verder uitbreiden.
De site kan nu eenvoudiger ingezet worden binnen de marketingmix.

Inhoud
Het Interactief Leerplatform Internetmarketing biedt de meest complete en actuele training internetmarketing in het Nederlands aan. Het is een modulaire internetmarketing training die de volledige internetmarketing cyclus behandeld.
In 1997 zijn we begonnen met het schrijven van deze online cursus. Sindsdien is de training steeds bijgewerkt en geëvolueerd tot een complete e-learning.

Doelgroep
Internetmarketing is meer dan het concentreren op een website. Het is de mix van alle internet tools.
Binnen het snel veranderende internet is het belangrijk dat zowel de webeditor als de marketeer goed opgeleid en geïnformeerd zijn over de mogelijkheden die het internet biedt.

Het is een praktische marketingcommunicatie training voor webeditoren en marketeers.
Er is geen technische voorkennis nodig. Wel een marketingbasis.

Leermethode
De training kan individueel als een e-learning gevolgd worden of in groep (in company) als een Blended Learning bestaande uit live coachings die ondersteund worden door het Interactief Leerplatform.

Het Leerplatform bestaat uit (groeps)oefeningen, cases, tips, tests, achtergrondinformatie en tal van interactieve componenten.

Sociaal leren is een belangrijke leermethode binnen e-learning. Daaraan besteden we zeer veel aandacht. De cursist heeft altijd contact met de andere cursisten. Op deze manier kunnen de cursisten elkaar onderling motiveren.

Er is een uitgebreide e-coaching door gespecialiseerde coachen. De e-coaching wordt gedaan op basis van forums en chats.

De Blended Learning methode heeft tot doel een zo hoog mogelijke transfer naar de werkvloer te bereiken. Daarom kiezen we voor een lange leercurve. De cursist krijgt langere tijd toegang tot het Internet Leerplatform.
Live coachings en trainingen worden ondersteund door het Interactief Leerplatform. Na afloop van de live coaching kunnen de cursisten het Leerplatform gebruiken als:

  • naslagwerk: het Leerplatform biedt een uitgebreide waaier aan up to date informatie
  • oefenplatform: leren zonder oefenen en testen is onvolledig. Daarom zitten er verschillende testen en (groeps)oefeningen in het Leerplatform.
  • communicatieplatform: de cursisten kunnen via het Leerplatform onderling communiceren en in contact komen met de Coaches. Tevens zijn er verschillende fora over de thema's.
De opdrachtgevers en coaches kunnen de cursisten opvolgen via een uitgebreid systeem van statistieken en feedback mogelijkheden.


0 reacties: